Billig vinterdäck FBF82H

Däck till FBF 82H

Letar du efter nya däck till FBF 82H? Du har kommit till helt rätt ställe för att hitta vinterdäck för FBF 82H! Här på nätet hittar du det bästa utbudet av vinterdäck till FBF 82H. Skruvat är exempelvis ett av företagen som kan hjälpa dig att hitta vinterdäck.

Hitta vinterdäck för FBF 82H

Företagen i listan nedan låter dig enkelt köpa däck direkt på nätet!


BytHjul

BytHjul erbjuder vinterdäck och fälgar som passar FBF82H till bra priser med snabba leveranser. BytHjul samarbetar med hundratals däckverkstäder runt om i Sverige som hjälper dig med montering, balansering och byte av däck.

Vinterdäck från BytHjul

Skruvat

Om du vill ha ett stort produktutbud att välja ifrån är Skruvat webbshoppen för dig då de har över 500 000 reservdelar i lager. Utbudet av vinterdäck är därmed också stort! När du beställer vinterdäck till FBF 82H från Skruvat får du dina däck levererade direkt hem eller till valfri verkstad.

Vinterdäck från Skruvat

Svenska Gummihuset

Med över tjugo års erfarenhet av att sälja däck och fälgar på nätet vet Svenska Gummihuset vad kunderna behöver. Med stor omsättning av produkter kan du vara säker på att du alltid får färska vinterdäck från lagret när du köper nya. Utbudet innefattar exempelvis vinterdäck från Nokian, Gislaved, Dunlop, Hankook och Michelin. Köp nya vinterdäck till FBF82H direkt på nätet från Svenska Gummihuset. Oftast finns möjlighet till delbatalning av din beställning om du inte har möjlighet att betala hela beloppet direkt.

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Med ett utbud av däck som innehåller alla tänkbara dimensioner och varumärken har du bra chans att hitta exakt det däcket du vill ha. Dackonline har sålt däck på nätet sedan början av 2000-talet. Slipp skifta till vinterdäck på FBF 82H själv och låt experter på närmsta däckverkstad byta däcken åt dig. Dackonline kan leverera dina nya vinterdäck direkt till en däckverkstad nära dig!

Vinterdäck från Dackonline

Vinterdäck

Enligt svensk lag är det krav på att använda vinterdäck under perioden 1/12 - 31/3 om det är vinterväglag ute. Dessutom krävs ett mönsterdjup på minst 3mm. Du kan välja mellan friktionsdäck och dubbdäck när du ska köpa vinterdäck. Friktionsdäck får användas året runt medan dubbdäck får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Sommardäck är det däck som enligt lag tillåts 1 april till 30 november och övrig tid när vinterväglag ej råder. Mönsterdjupet på sommardäck måste vara minst 1,6mm.