Vinterdäck till FLJ478

Däck till FLJ 478

Behöver du nya däck till FLJ 478 inför däckbytet? Välkommen till oss på $sitename där du kan hitta flera olika däckfirmor som erbjuder vinterdäck till FLJ 478. För att få så bra pris som möjligt på däck till FLJ 478 bör du köpa däck på nätet. Flertalet företag säljer vinterdäck till bra priser på nätet, exempelvis Dackonline.

Hitta vinterdäck för FLJ 478

Nedanför hittar du en lista över ett flertal företag som erbjuder vinterdäck till bra priser.


BytHjul

BytHjul erbjuder vinterdäck och fälgar som passar FLJ 478 till bra priser med snabba leveranser. Genom att samarbeta med flera däckverkstäder runt om i landet kan BytHjul även erbjuda hjälp med balansering och montering när du köper vinterdäck.

Vinterdäck från BytHjul

Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Med låga priser och leverans direkt hem eller till valfri verkstad gör Skruvat till ett givet val för vinterdäck till FLJ 478!

Vinterdäck från Skruvat

Dackonline

Dackonline säljer vinterdäck från de flesta tillverkare och i de flesta storlekar. Du hittar inte bara däck till bilar utan även till motorcyklar, släpkärror, traktorer och industrimaskiner. Ett ganska komplett utbud av däck helt enkelt! Slipp skifta till vinterdäck på FLJ478 själv och låt experter på närmsta däckverkstad byta däcken åt dig. Dackonline kan leverera dina nya vinterdäck direkt till en däckverkstad nära dig!

Vinterdäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Beställ dina nya vinterdäck till FLJ 478 från Svenska Gummihuset för en snabb och smidig affär. Svenska Gummihuset har ofta paketerbjudanden så håll utkik efter deras aktuella erbjudanden.

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Det är lag på att bilar ska använda vinterdäck (minst 3mm mönsterdjup) om det är vinterväglag under perioden 1 december till 31 mars. Ett val som behöver göras vid köp av vinterdäck är om du ska ha dubbat eller odubbat (friktionsdäck) på bilen. Tänk på att dubbdäcken enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

För att sommardäck enligt lag ska vara godkända krävs det att dom har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäck får användas 1/4-30/11 och när vinterväglag inte råder.