Vinterdäck till bilen FTZ 32N

Däck till FTZ 32N

Är det dags att köpa nya däck till FTZ32N? Här på $sitename hittar du flertalet företag som kan erbjuda vinterdäck för bil med regnummer FTZ 32N. Här på nätet hittar du det bästa utbudet av vinterdäck till FTZ32N. Skruvat är ett av företagen som säljer däck på nätet.

Sök vinterdäck till FTZ 32N

Nedan hittar du flera företag som säljer vinterdäck på den svenska marknaden.


BytHjul

Sök fram vinterdäck och fälgar som passar till FTZ32N hos BytHjul för snabb leverans. BytHjul har flertalet monteringspartners i flera svenska orter som kan hjälpa dig med balansering och montering av vinterdäck.

ABS Wheels

Är FTZ32N i behov av nya däck? Passa då på att samtidigt köpa en uppsättning nya snygga fälgar! Hos ABS Wheels anger du bilens registreringsnummer (FTZ 32N) och får du automatiskt fram däck och fälgar som passar just till FTZ 32N.

Skruvat

I Skruvats enorma utbud av reservdelar till bilar kan du hitta vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Du kan få dina nya vinterdäck till FTZ32N levererade direkt hem eller till närmsta däckverkstad så slipper du frakta dit däcken själv.

Dackonline

Efter att ha sålt däck på nätet sedan tidigt 2000-tal har Dackonline bra kunskap om vad kunderna vill ha. Hos Dackonline hittar du ett av de större utbuden av däck i olika storlekar från de flesta tillverkarna. En smidig tjänst som Dackonline erbjuder är att du kan få dina nya vinterdäck levererade direkt till närmsta däckverkstad så att de finns på plats när du svänger förbi med FTZ 32N för att byta till vinterdäck.

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihusets ledord är snabba leveranser, låga priser och professionell personal. Och dessa ledord är något de lever upp till! Företaget har funnits sedan 1991 och har under åren levererat däck och fälgar till många nöjda kunder runt om i Sverige. Du köper snabbt och smidigt nya vinterdäck till FTZ32N när du gör ditt köp hos Svenska Gummihuset. Håll utkik för eventuella paketerbjudanden för att få en ännu bättre deal!


Vinterdäck

Enligt svensk lag är det krav på att använda vinterdäck under perioden 1/12 - 31/3 om det är vinterväglag ute. Dessutom krävs ett mönsterdjup på minst 3mm. Du kan välja mellan friktionsdäck och dubbdäck när du ska köpa vinterdäck. Friktionsdäck får användas året runt medan dubbdäck får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

För att sommardäck enligt lag ska vara godkända krävs det att dom har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäck får användas 1/4-30/11 och när vinterväglag inte råder.