Billig vinterdäck FTZ87T

Däck till FTZ87T

Glöm inte att köpa nya däck till FTZ87T inför nästa däckbyte! Sammanställningen av företag som du hittar här på $sitename ger dig en överblick över återförsäljare av däck som skulle kunna passa till FTZ 87T. Här på nätet hittar du det bästa utbudet av vinterdäck till FTZ 87T. ABS Wheels är ett av företagen som säljer däck på nätet.

Hitta vinterdäck till FTZ 87T

Nedan hittar du flera företag som säljer vinterdäck på den svenska marknaden.


BytHjul

I BytHjuls webbshop söker du snabbt fram däck och fälgar baserat på bilens registreringsnummer (FTZ 87T). BytHjul har flertalet monteringspartners i flera svenska orter som kan hjälpa dig med balansering och montering av vinterdäck.

Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Du kan få dina nya vinterdäck till FTZ87T levererade direkt hem eller till närmsta däckverkstad så slipper du frakta dit däcken själv.

Dackonline

Hos Dackonline hittar du ett av de mest välsorterade utbuden av vinterdäck på nätet. Hos Dackonline säljs däck i de flesta dimensioner från alla tänkbara däcktillverkare. Du kommer garanterat hitta vinterdäck som passar till FTZ 87T. För dig som inte själv vill montera på dina nya vinterdäck på FTZ87T kan Dackonline skicka däcken direkt till en däckverkstad nära dig. Allt för att ditt däckbyte ska bli så enkelt och smidigt som möjligt!

ABS Wheels

Ska du köpa nya hjul till FTZ87T? Då letar du på rätt ställe då priserna är låga just på nätet! För ett bra utbud av sommardäck, vinterdäck och fälgar kan du besöka ABS Wheels. Utifrån bilens regnummer (FTZ87T) visas enbart däck och fälgar som passar din bil.

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Köp nya vinterdäck till FTZ 87T direkt på nätet från Svenska Gummihuset. Oftast finns möjlighet till delbatalning av din beställning om du inte har möjlighet att betala hela beloppet direkt.


Vinterdäck

Om vinterväglag råder under perioden 1 december till 31 mars är det lag på att vinterdäck med mönsterdjup på minst 3mm ska användas. Att välja dubbdäck eller dubbfria däck (friktionsdäck) finns det ofta många åsikter om. Dubbdäcken får dock enbart användas 1:a oktober till 15:e april.

Sommardäck

När får man använda sommardäck? Jo, det får du under perioden 1/4 - 30/11 om däckens mönsterdjup är minst 1,6mm. Under vinterperioden får sommardäck enbart användas om det inte är vinterväglag.