Vinterdäck för FTZ958

Däck till FTZ958

Funderar du på att köpa nya däck till FTZ 958? Du har kommit till helt rätt ställe för att hitta vinterdäck för FTZ 958! Vid köp av däck till FTZ958 på nätet har du goda möjligheter att hitta betydligt bättre pris. Bra pris på vinterdäck kan du exempelvis hitta hos Skruvat.

Vinterdäck till FTZ958

Utforska listan nedan för tips på flera företag som säljer däck.


BytHjul

Sök fram vinterdäck och fälgar som passar till FTZ958 hos BytHjul för snabb leverans. Behöver du hjälp med montering om du köper vinterdäck? BytHjul samarbetar med flertalet däckverkstäder som kan hjälpa dig!

Dackonline

Dackonline erbjuder ett oöverträffat urval av vinterdäck av alla storlekar och varumärke för FTZ 958. Du hittar passande vinterdäck till lägsta pris, oavsett om det är för familjebilen, limousinen, motorcykeln eller lastbilen. Genom att låta Dackonline skicka dina nya vinterdäck till närmsta däckverkstad slipper du hantera däcken själv och kan där få hjälp att byta till vinterdäck på FTZ958.

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset har sålt däck och fälgar på nätet sedan 90-talet och har därmed en gedigen kunskap om allt som har med däck och fälgar att göra. Låga priser, snabba leveranser och professionell personal är ledord som Svenska Gummihuset lever efter. Svenska Gummihuset har ofta specialerbjudanden för dig som köper fyra kompletta hjul eller fyra däck till din bil. Köp nya vinterdäck till FTZ958 från Svenska Gummihuset direkt på nätet!

Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Dina vinterdäck till FTZ958 kan antingen levereras hem till dig eller till valfri däckverkstad som kan hjälpa dig med däckbytet.

ABS Wheels

Alla bilar förtjänar bra sommardäck och vinterdäck, så även FTZ 958! Se därför till att i god tid beställa nya däck på nätet. Ett besök i ABS Wheels webbshop är allt som behövs för att hitta nya hjul till FTZ958!


Vinterdäck

Under vinterperioden av året (1/12 - 31/3) är det lagkrav på användning av vinterdäck med ett mönsterdjup på minst 3mm vid vinterväglag. Det finns två varianter av vinterdäck att välja på, friktionsdäck och dubbdäck. Om du väljer dubbdäck får dessa enbart användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Sommardäck är det däck som enligt lag tillåts 1 april till 30 november och övrig tid när vinterväglag ej råder. Mönsterdjupet på sommardäck måste vara minst 1,6mm.