Köp nya vinterdäck till FUM 13W

Däck till FUM13W

Är FUM 13W i behov av nya vinterdäck? Här på $sitename hjälper vi dig att hitta däckföretag som du kan handla däck till FUM 13W hos direkt på nätet. Nu för tiden hittar du det bästa däckutbudet till FUM 13W på nätet. Du hittar exempelvis ett bra utbud av däck hos Skruvat.

Däck till FUM 13W

I listan som följer hittar du flera företag som erbjuder vinterdäck till bra priser!


BytHjul

Hos BytHjul hittar du ett stort utbud av däck och fälgar. Du får passningsgaranti som innebär att varan ersätts om den mot förmodan inte skulle passa FUM13W. Genom att samarbeta med flera däckverkstäder runt om i landet kan BytHjul även erbjuda hjälp med balansering och montering när du köper vinterdäck.

Dackonline

Om du har väldigt specifik smak när det gäller vinterdäck till FUM 13W är Dackonline butiken för dig! Hos Dackonline hittar du alla tänkbara dimensioner på däck från de flesta tillverkarna. Självklart till riktigt konkurrenskraftiga priser! En smidig tjänst som Dackonline erbjuder är att du kan få dina nya vinterdäck levererade direkt till närmsta däckverkstad så att de finns på plats när du svänger förbi med FUM13W för att byta till vinterdäck.

Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Skruvat levererar smidigt dina vinterdäck till valfri däckverkstad, eller direkt hem till dig om du så föredrar.

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset erbjuder både däck och fälgar till låga priser och med snabba leveranser. Du hittar däck från kända tillverkare som exempelvis Nokian, Michelin, Hankook, Gislaved och Dunlop. Stor omsättning gör att du alltid får färska däck direkt från lagret när du beställer. Du köper snabbt och smidigt nya vinterdäck till FUM13W när du gör ditt köp hos Svenska Gummihuset. Håll utkik för eventuella paketerbjudanden för att få en ännu bättre deal!

ABS Wheels

Ska du köpa nya hjul till FUM 13W? Då letar du på rätt ställe då priserna är låga just på nätet! ABS Wheels har ett stort utbud av snygga fälgar och bra däck, både för sommar och vinter. Ange bilens regnummer (FUM13W) så ser du alla däck, fälgar och kompletta hjul som passar till FUM 13W.


Vinterdäck

I Sverige är det lag på att bilar ska ha vinterdäck (minst 3mm mönsterdjup) under perioden 1/12 till 31/3 om vinterväglag råder. Ett val som behöver göras vid köp av vinterdäck är om du ska ha dubbat eller odubbat (friktionsdäck) på bilen. Tänk på att dubbdäcken enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Under delen av året när det oftast inte är vinterväglag (1/4-30/11) är det lagligt att köra med sommardäck som har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäck får även användas under resten av året när det inte är vinterväglag.