Vinterdäck som passar FUM 44G

Däck till FUM 44G

Är det dags att köpa nya däck till FUM 44G? Du har kommit till helt rätt ställe för att hitta vinterdäck för FUM44G! Vid köp av däck till FUM44G på nätet har du goda möjligheter att hitta betydligt bättre pris. Skruvat är ett av företagen som säljer däck på nätet.

Hitta vinterdäck till FUM 44G

I listan nedan hittar du flertalet företag som erbjuder bildäck på den svenska marknaden.


BytHjul

BytHjul har sålt däck på nätet sedan 2002 och har bra erfarenhet av att göra sina kunder nöjda när dom köper däck och fälgar till FUM 44G. BytHjul samarbetar med hundratals däckverkstäder runt om i Sverige som hjälper dig med montering, balansering och byte av däck.

Skruvat

Genom att köpa dina vinterdäck och fälgar från Skruvat handlar du hos Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar till bilar. Vid köp av vinterdäck till FUM44G från Skruvat kan du själv välja om du vill ha däcken skickade hem eller om du vill ha dem skickade till valfri verkstad.

Dackonline

Konkurrenskraftiga priser och ett stort utbud av vinterdäck i de flesta storlekar och även från de flesta tillverkarna gör Dackonline till en ganska komplett webbshop när det gäller däck. Du hittar däck till FUM44G och det mesta annat som har hjul! För ett enkelt och smidigt byte till nya vinterdäck till FUM44G kan Dackonline skicka dina nya vinterdäck direkt till din däckverkstad. Dackonline samarbetar med ett stort antal däckverkstäder runtom i Sverige.

ABS Wheels

Är det dags för nya däck eller fälgar till FUM44G? Däck, fälgar och kompletta hjul köper du billigt på nätet! ABS Wheels har ett stort utbud av snygga fälgar och bra däck, både för sommar och vinter. Ange bilens regnummer (FUM44G) så ser du alla däck, fälgar och kompletta hjul som passar till FUM 44G.

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset erbjuder både däck och fälgar till låga priser och med snabba leveranser. Du hittar däck från kända tillverkare som exempelvis Nokian, Michelin, Hankook, Gislaved och Dunlop. Stor omsättning gör att du alltid får färska däck direkt från lagret när du beställer. Köp dina nya vinterdäck hos Gummihuset för snabb och smidig leverans. Notera att de ofta har erbjudanden som ger dig bonus när du köper fyra vinterdäck eller fyra kompletta hjul till FUM44G.


Vinterdäck

Under perioden 1 december till 31 mars är det lagkrav på att använda vinterdäck med godkänt mönsterdjup (minst 3mm) när det är vinterväglag ute. Det finns framförallt två varianter på vinterdäck - dubbdäck och friktionsdäck. Dubbade däck är tillåtna 1 oktober till 15 april.

Sommardäck

För att sommardäck enligt lag ska vara godkända krävs det att dom har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäck får användas 1/4-30/11 och när vinterväglag inte råder.