Vinterdäck till bilen FUM 86J

Däck till FUM 86J

Funderar du på att köpa nya däck till FUM86J? Här på $sitename hjälper vi dig att hitta däckföretag som du kan handla däck till FUM 86J hos direkt på nätet. Bra priser på vinterdäck till FUM86J är vad du får när du köper däck på nätet. ABS Wheels är exempelvis ett av företagen som kan hjälpa dig att hitta vinterdäck.

Sök vinterdäck till FUM86J

I listan nedan hittar du flertalet företag som erbjuder bildäck på den svenska marknaden.


BytHjul

De mest populära modellerna på fälgar och vinterdäck till FUM86J hittar du i BytHjuls webbshop. BytHjul samarbetar med hundratals däckverkstäder runt om i Sverige som hjälper dig med montering, balansering och byte av däck.

Dackonline

Med ett utbud av däck som innehåller alla tänkbara dimensioner och varumärken har du bra chans att hitta exakt det däcket du vill ha. Dackonline har sålt däck på nätet sedan början av 2000-talet. Slipp skifta till vinterdäck på FUM86J själv och låt experter på närmsta däckverkstad byta däcken åt dig. Dackonline kan leverera dina nya vinterdäck direkt till en däckverkstad nära dig!

Skruvat

Med sina låga priser har Skruvat gjort sig kända som en av de största webbshopparna för reservdelar. Dessutom finns ett bra utbud av fälgar och vinterdäck. När du beställer vinterdäck till FUM 86J från Skruvat får du dina däck levererade direkt hem eller till valfri verkstad.

ABS Wheels

Är FUM86J i behov av nya däck? Passa då på att samtidigt köpa en uppsättning nya snygga fälgar! ABS Wheels har ett stort utbud av snygga fälgar och bra däck, både för sommar och vinter. Ange bilens regnummer (FUM 86J) så ser du alla däck, fälgar och kompletta hjul som passar till FUM86J.

Svenska Gummihuset

Med Svenska Gummihusets avancerade däck- och fälgväljare får du information om vilka kombinationer av däck och fälgar som passar just din bil. Du får även rekommendationer om de populäraste valen för likadana bilar som FUM86J. Köp dina nya vinterdäck hos Gummihuset för snabb och smidig leverans. Notera att de ofta har erbjudanden som ger dig bonus när du köper fyra vinterdäck eller fyra kompletta hjul till FUM86J.


Vinterdäck

1:a december - 31:a mars måste vinterdäck användas vid vinterväglag. Mönsterdjupet på däcken måste vara minst 3mm. Två typer av vinterdäck finns att välja på - dubbdäck och friktionsdäck. Dubbdäck får endast användas 1:a oktober till 15:e april.

Sommardäck

Under perioden 1:a april till 30:e november får du enligt lag använda sommardäck på bilen. För resten av året är det enbart OK om det inte är vinterväglag. Kraven på sommardäck är ett mönsterdjup på minst 1,6mm.