Vinterdäck som passar FWX 02W

Däck till FWX02W

Tycker din bil att det är dags att du köper nya däck? Genom att sammanställa en lista över flertalet däckfirmor som erbjuder vinterdäck kan vi på $sitename hjälpa dig hitta däck som passar FWX 02W. Vid köp av däck till FWX02W på nätet har du goda möjligheter att hitta betydligt bättre pris. Bra pris på vinterdäck kan du exempelvis hitta hos Dackonline.

Prisvärda vinterdäck för FWX 02W

Nedanför hittar du en lista över ett flertal företag som erbjuder vinterdäck till bra priser.


BytHjul

Sök fram vinterdäck och fälgar som passar till FWX02W hos BytHjul för snabb leverans. Genom ett samarbete med hundratals däckverkstäder kan BytHjul erbjuda hjälp med montering och balansering när du handlar i deras webbshop.

Skruvat

I Skruvats enorma utbud av reservdelar till bilar kan du hitta vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Skruvat erbjuder leverans av vinterdäck och fälgar för FWX02W direkt hem till dig eller till närmsta däckverkstad.

Svenska Gummihuset

Genom att göra stora inköp och samtidigt ha ett eget lager har Svenska Gummihuset möjligheten att erbjuda dig ett stort utbud av däck och fälgar till väldigt konkurrenskraftiga priser. Självklart även med snabba leveranser! Med paketerbjudanden för köp av fyra vinterdäck eller kompletta hjul kan du ofta göra ett ännu mer förmånligt köp. Håll utkik efter aktuella erbjudanden i Svenska Gummihusets webbshop!

ABS Wheels

Är FWX 02W i behov av nya däck? Passa då på att samtidigt köpa en uppsättning nya snygga fälgar! ABS Wheels har ett stort utbud av snygga fälgar och bra däck, både för sommar och vinter. Ange bilens regnummer (FWX02W) så ser du alla däck, fälgar och kompletta hjul som passar till FWX02W.

Dackonline

Konkurrenskraftiga priser och ett stort utbud av vinterdäck i de flesta storlekar och även från de flesta tillverkarna gör Dackonline till en ganska komplett webbshop när det gäller däck. Du hittar däck till FWX 02W och det mesta annat som har hjul! Dackonline samarbetar med experter på däckmontering i ditt område så du kan få hjälp med montering av vinterdäck på din bil om du inte vill göra det själv. Detta väljer du i så fall Under beställningsprocessen.


Vinterdäck

Om vinterväglag råder under perioden 1 december till 31 mars är det lag på att vinterdäck med mönsterdjup på minst 3mm ska användas. Två typer av vinterdäck finns att välja på - dubbdäck och friktionsdäck. Dubbdäck får endast användas 1:a oktober till 15:e april.

Sommardäck

Du får använda dina sommardäck under perioden 1/4 till 30/11 om mönsterdjupet är minst 1,6mm på alla däcken. Övrig del av året får sommardäck enbart användas om det inte är vinterväglag.