Vinterdäck som passar FWX30R

Däck till FWX 30R

Letar du efter nya däck till FWX30R? Här på $sitename hittar du flertalet företag som kan erbjuda vinterdäck för bil med regnummer FWX 30R. Du hittar de bästa däckpriserna när du köper däck på nätet. Ett av företagen som säljer vinterdäck till FWX 30R är ABS Wheels.

Hitta vinterdäck för FWX 30R

Flera företag säljer vinterdäck på nätet. Du hittar flertalet av bolagen i listan nedan.


BytHjul

BytHjul har sålt däck på nätet sedan 2002 och har bra erfarenhet av att göra sina kunder nöjda när dom köper däck och fälgar till FWX 30R. Behöver du hjälp med montering om du köper vinterdäck? BytHjul samarbetar med flertalet däckverkstäder som kan hjälpa dig!

Dackonline

Hos Dackonline kan du hitta de flesta varianterna av däck, oavsett om du letar efter däck till en bil, motorcykel, traktor eller någon annan typ av fordon. Du hittar vinterdäck till FWX30R från flera olika tillverkare tillgängliga i de flesta tänkbara dimensioner. Genom att låta Dackonline skicka dina nya vinterdäck till närmsta däckverkstad slipper du hantera däcken själv och kan där få hjälp att byta till vinterdäck på FWX 30R.

ABS Wheels

Bästa pris på däck och fälgar till FWX 30R hittar du när du handlar på nätet! Hos ABS Wheels anger du bilens registreringsnummer (FWX 30R) och får du automatiskt fram däck och fälgar som passar just till FWX 30R.

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihusets ledord är snabba leveranser, låga priser och professionell personal. Och dessa ledord är något de lever upp till! Företaget har funnits sedan 1991 och har under åren levererat däck och fälgar till många nöjda kunder runt om i Sverige. Köp nya vinterdäck till FWX 30R direkt på nätet från Svenska Gummihuset. Oftast finns möjlighet till delbatalning av din beställning om du inte har möjlighet att betala hela beloppet direkt.

Skruvat

Skruvat är Nordens största e-handelsplats för nya bildelar på nätet och har även ett stort utbud av däck och fälgar från kända tillverkare. Du kan få dina nya vinterdäck till FWX 30R levererade direkt hem eller till närmsta däckverkstad så slipper du frakta dit däcken själv.


Vinterdäck

Det är lag på att bilar ska använda vinterdäck (minst 3mm mönsterdjup) om det är vinterväglag under perioden 1 december till 31 mars. Dubbdäck eller friktionsdäck på bilen är en fråga om tycke och smak. Dubbdäck är tillåtna under perioden 1/10 till 15/4.

Sommardäck

Under den del av året då det inte är krav på vinterdäck kan du använda sommardäck på bilen. Kravet på sommardäck är att mönsterdjupet ska vara minst 1,6mm.