Köp nya vinterdäck till FXJ24L

Däck till FXJ 24L

Behöver du köpa nya vinterdäck till FXJ 24L? Välkommen till oss på $sitename där du kan hitta flera olika däckfirmor som erbjuder vinterdäck till FXJ 24L. De bästa priserna på däck får du när du köper däck på nätet. Om du exempelvis vänder dig till ABS Wheels kan du hitta vinterdäck till bra priser.

Hitta vinterdäck för FXJ24L

I listan nedan hittar du flertalet företag som erbjuder bildäck på den svenska marknaden.


Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Skruvat erbjuder leverans av vinterdäck och fälgar för FXJ24L direkt hem till dig eller till närmsta däckverkstad.

Vinterdäck från Skruvat

BytHjul

Med över 10 000 produkter i sortimentet hittar du populära vinterdäck och fälgar till FXJ 24L i BytHjuls webbshop. Ett samarbete mellan BytHjul och flertalet däckverkstäder gör att du kan få hjälp både att balansera och montera däcken även när du handlar på nätet.

Vinterdäck från BytHjul

Svenska Gummihuset

Med över tjugo års erfarenhet av att sälja däck och fälgar på nätet vet Svenska Gummihuset vad kunderna behöver. Med stor omsättning av produkter kan du vara säker på att du alltid får färska vinterdäck från lagret när du köper nya. Utbudet innefattar exempelvis vinterdäck från Nokian, Gislaved, Dunlop, Hankook och Michelin. Med paketerbjudanden för köp av fyra vinterdäck eller kompletta hjul kan du ofta göra ett ännu mer förmånligt köp. Håll utkik efter aktuella erbjudanden i Svenska Gummihusets webbshop!

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Konkurrenskraftiga priser och ett stort utbud av vinterdäck i de flesta storlekar och även från de flesta tillverkarna gör Dackonline till en ganska komplett webbshop när det gäller däck. Du hittar däck till FXJ 24L och det mesta annat som har hjul! Saknar du utrymme och tid att själv byta till vinterdäck på FXJ 24L? Låt då Dackonline leverera dina nya vinterdäck direkt till din närmsta däckverkstad som kan hjälpa dig att byta däck.

Vinterdäck från Dackonline

Vinterdäck

Under vinterperioden av året (1/12 - 31/3) är det lagkrav på användning av vinterdäck med ett mönsterdjup på minst 3mm vid vinterväglag. Ett val som behöver göras vid köp av vinterdäck är om du ska ha dubbat eller odubbat (friktionsdäck) på bilen. Tänk på att dubbdäcken enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Under den del av året då det inte är krav på vinterdäck kan du använda sommardäck på bilen. Kravet på sommardäck är att mönsterdjupet ska vara minst 1,6mm.