Vinterdäck FXT945

Däck till FXT945

Glöm inte att köpa nya däck till FXT 945 inför nästa däckbyte! Genom att sammanställa en lista över flertalet däckfirmor som erbjuder vinterdäck kan vi på $sitename hjälpa dig hitta däck som passar FXT945. Du hittar de bästa däckpriserna när du köper däck på nätet. Skruvat är ett av företagen som säljer däck på nätet.

Sök däck för FXT945

I listan nedan hittar du flertalet företag som erbjuder bildäck på den svenska marknaden.


Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig vinterdäck och fälgar till riktigt låga priser. Dina vinterdäck till FXT 945 kan antingen levereras hem till dig eller till valfri däckverkstad som kan hjälpa dig med däckbytet.

Vinterdäck från Skruvat

BytHjul

De mest populära modellerna på fälgar och vinterdäck till FXT945 hittar du i BytHjuls webbshop. Genom att samarbeta med flera däckverkstäder runt om i landet kan BytHjul även erbjuda hjälp med balansering och montering när du köper vinterdäck.

Vinterdäck från BytHjul

Dackonline

Dackonline erbjuder ett oöverträffat urval av vinterdäck av alla storlekar och varumärke för FXT 945. Du hittar passande vinterdäck till lägsta pris, oavsett om det är för familjebilen, limousinen, motorcykeln eller lastbilen. Dackonline samarbetar med experter på däckmontering i ditt område så du kan få hjälp med montering av vinterdäck på din bil om du inte vill göra det själv. Detta väljer du i så fall Under beställningsprocessen.

Vinterdäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset har sålt däck och fälgar på nätet sedan 90-talet och har därmed en gedigen kunskap om allt som har med däck och fälgar att göra. Låga priser, snabba leveranser och professionell personal är ledord som Svenska Gummihuset lever efter. Du köper snabbt och smidigt nya vinterdäck till FXT 945 när du gör ditt köp hos Svenska Gummihuset. Håll utkik för eventuella paketerbjudanden för att få en ännu bättre deal!

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

1:a december - 31:a mars måste vinterdäck användas vid vinterväglag. Mönsterdjupet på däcken måste vara minst 3mm. Om du ska använda dubbdäck eller friktionsdäck på bilen är en smaksak. Båda varianterna har sina fördelar. Tänk dock på att dubbdäck enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Under delen av året när det oftast inte är vinterväglag (1/4-30/11) är det lagligt att köra med sommardäck som har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäck får även användas under resten av året när det inte är vinterväglag.