Sommardäck till HDX69R

Däck till HDX69R

Funderar du på att köpa nya däck till HDX69R? Här på $sitename hjälper vi dig att hitta däckföretag som du kan handla däck till HDX69R hos direkt på nätet. Nu för tiden hittar du det bästa däckutbudet till HDX 69R på nätet. Du hittar exempelvis ett bra utbud av däck hos Dackonline.

Däck till HDX69R

Företagen i listan nedan låter dig enkelt köpa däck direkt på nätet!


Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig sommardäck och fälgar till riktigt låga priser. Dina sommardäck till HDX69R kan antingen levereras hem till dig eller till valfri däckverkstad som kan hjälpa dig med däckbytet.

Sommardäck från Skruvat

BytHjul

Hos BytHjul hittar du ett stort utbud av däck och fälgar. Du får passningsgaranti som innebär att varan ersätts om den mot förmodan inte skulle passa HDX 69R. Genom att samarbeta med flera däckverkstäder runt om i landet kan BytHjul även erbjuda hjälp med balansering och montering när du köper sommardäck.

Sommardäck från BytHjul

Dackonline

Konkurrenskraftiga priser och ett stort utbud av sommardäck i de flesta storlekar och även från de flesta tillverkarna gör Dackonline till en ganska komplett webbshop när det gäller däck. Du hittar däck till HDX69R och det mesta annat som har hjul! För dig som inte själv vill montera på dina nya sommardäck på HDX 69R kan Dackonline skicka däcken direkt till en däckverkstad nära dig. Allt för att ditt däckbyte ska bli så enkelt och smidigt som möjligt!

Sommardäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Du köper snabbt och smidigt nya sommardäck till HDX69R när du gör ditt köp hos Svenska Gummihuset. Håll utkik för eventuella paketerbjudanden för att få en ännu bättre deal!

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Enligt svensk lag är det krav på att använda vinterdäck under perioden 1/12 - 31/3 om det är vinterväglag ute. Dessutom krävs ett mönsterdjup på minst 3mm. Två typer av vinterdäck finns att välja på - dubbdäck och friktionsdäck. Dubbdäck får endast användas 1:a oktober till 15:e april.

Sommardäck

Lagkraven på sommardäck är att dom har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäcken får användas 1/4-30/11 samt övriga delen av året om det inte är vinterväglag.