Sommardäck till HGC71X

Däck till HGC71X

Behöver du nya däck till HGC71X inför däckbytet? Sammanställningen av företag som du hittar här på $sitename ger dig en överblick över återförsäljare av däck som skulle kunna passa till HGC 71X. Genom att leta sommardäck till HGC71X på nätet kan du hitta de bästa priserna. Skruvat är exempelvis ett av företagen som kan hjälpa dig att hitta sommardäck.

Hitta sommardäck till HGC71X

I listan som följer hittar du flera företag som erbjuder sommardäck till bra priser!


BytHjul

I BytHjuls webbshop söker du snabbt fram däck och fälgar baserat på bilens registreringsnummer (HGC71X). Om du behöver hjälp med att montera däck eller fälgar som du köper hos BytHjul kan du få hjälp av flertalet däckverkstäder som BytHjul samarbetar med.

Sommardäck från BytHjul

Skruvat

Skruvat har ett gediget utbud med över 500 000 reservdelar i lager. Utbudet av däck och fälgar är givetvis också stort. När du beställer sommardäck till HGC71X från Skruvat får du dina däck levererade direkt hem eller till valfri verkstad.

Sommardäck från Skruvat

Svenska Gummihuset

Med Svenska Gummihusets avancerade däck- och fälgväljare får du information om vilka kombinationer av däck och fälgar som passar just din bil. Du får även rekommendationer om de populäraste valen för likadana bilar som HGC 71X. Beställ nya sommardäck till HGC71X nu direkt från Svenska Gummihuset för snabb och smidig leverans. Svenska Gummihuset ger ofta bonus när du köper fyra kompletta hjul eller fyra nya sommardäck.

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Dackonline har sålt sommardäck på nätet sedan milleniumskiftet. Idéen är att tillhandahålla ett stort urval av däck i alla tänkbara storlekar och varumärken. Allt för att du ska hitta däck som passar just till HGC 71X. Dackonline samarbetar med experter på däckmontering i ditt område så du kan få hjälp med montering av sommardäck på din bil om du inte vill göra det själv. Detta väljer du i så fall Under beställningsprocessen.

Sommardäck från Dackonline

Vinterdäck

I Sverige är det lag på att bilar ska ha vinterdäck (minst 3mm mönsterdjup) under perioden 1/12 till 31/3 om vinterväglag råder. När du köper vinterdäck kan du välja mellan att köpa dubbdäck eller friktionsdäck. Dubbdäck är endast tillåtna under perioden 1/10-15/4.

Sommardäck

När får man använda sommardäck? Jo, det får du under perioden 1/4 - 30/11 om däckens mönsterdjup är minst 1,6mm. Under vinterperioden får sommardäck enbart användas om det inte är vinterväglag.