Vinterdäck för bilen HRT 83G

Däck till HRT83G

Är HRT 83G i behov av nya vinterdäck? Hos oss på $sitename hittar du flera olika förslag på företag som säljer däck som passar till bilen med regnummer HRT 83G. Här på nätet hittar du det bästa utbudet av vinterdäck till HRT83G. Om du exempelvis vänder dig till Skruvat kan du hitta vinterdäck till bra priser.

Hitta vinterdäck till HRT 83G

Flera företag säljer vinterdäck på nätet. Du hittar flertalet av bolagen i listan nedan.


Skruvat

Med sina låga priser har Skruvat gjort sig kända som en av de största webbshopparna för reservdelar. Dessutom finns ett bra utbud av fälgar och vinterdäck. När du beställer vinterdäck till HRT83G från Skruvat får du dina däck levererade direkt hem eller till valfri verkstad.

Vinterdäck från Skruvat

BytHjul

I BytHjuls webbshop söker du snabbt fram däck och fälgar baserat på bilens registreringsnummer (HRT 83G). Behöver du hjälp med montering om du köper vinterdäck? BytHjul samarbetar med flertalet däckverkstäder som kan hjälpa dig!

Vinterdäck från BytHjul

Dackonline

Dackonline har sålt vinterdäck på nätet sedan milleniumskiftet. Idéen är att tillhandahålla ett stort urval av däck i alla tänkbara storlekar och varumärken. Allt för att du ska hitta däck som passar just till HRT 83G. Genom att låta Dackonline skicka dina nya vinterdäck till närmsta däckverkstad slipper du hantera däcken själv och kan där få hjälp att byta till vinterdäck på HRT 83G.

Vinterdäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Eftersom Svenska Gummihuset har sålt däck och fälgar på nätet i över 20 år är det nog många som redan känner till dem. Ett stort utbud av däck och fälgar i lager och med snabba leveranser är Svenska Gummihuset en favorit för många när det är dags att köpa nya vinterdäck. Beställ nya vinterdäck till HRT 83G nu direkt från Svenska Gummihuset för snabb och smidig leverans. Svenska Gummihuset ger ofta bonus när du köper fyra kompletta hjul eller fyra nya vinterdäck.

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Under perioden 1 december till 31 mars är det lagkrav på att använda vinterdäck med godkänt mönsterdjup (minst 3mm) när det är vinterväglag ute. Det finns två varianter av vinterdäck att välja på, friktionsdäck och dubbdäck. Om du väljer dubbdäck får dessa enbart användas 1/10-15/4.

Sommardäck

När får man använda sommardäck? Jo, det får du under perioden 1/4 - 30/11 om däckens mönsterdjup är minst 1,6mm. Under vinterperioden får sommardäck enbart användas om det inte är vinterväglag.