Sommardäck för bilen LMW 06F

Däck till LMW 06F

Tycker din bil att det är dags att du köper nya däck? Du har kommit till helt rätt ställe för att hitta sommardäck för LMW06F! När du köper däck till LMW 06F på nätet hittar du både bättre utbud och priser. Ett exempel på företag som säljer sommardäck till bra priser är Skruvat.

Sommardäck till LMW 06F

I listan som följer hittar du flera företag som erbjuder sommardäck till bra priser!


BytHjul

I BytHjuls webbshop söker du snabbt fram däck och fälgar baserat på bilens registreringsnummer (LMW 06F). BytHjul samarbetar med hundratals däckverkstäder runt om i Sverige som hjälper dig med montering, balansering och byte av däck.

Sommardäck från BytHjul

Skruvat

Skruvat har ett gediget utbud med över 500 000 reservdelar i lager. Utbudet av däck och fälgar är givetvis också stort. Skruvat levererar smidigt dina sommardäck till valfri däckverkstad, eller direkt hem till dig om du så föredrar.

Sommardäck från Skruvat

Dackonline

Efter att ha sålt däck på nätet sedan tidigt 2000-tal har Dackonline bra kunskap om vad kunderna vill ha. Hos Dackonline hittar du ett av de större utbuden av däck i olika storlekar från de flesta tillverkarna. Dackonline samarbetar med experter på däckmontering i ditt område så du kan få hjälp med montering av sommardäck på din bil om du inte vill göra det själv. Detta väljer du i så fall Under beställningsprocessen.

Sommardäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Med paketerbjudanden för köp av fyra sommardäck eller kompletta hjul kan du ofta göra ett ännu mer förmånligt köp. Håll utkik efter aktuella erbjudanden i Svenska Gummihusets webbshop!

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Under perioden 1 december till 31 mars är det lagkrav på att använda vinterdäck med godkänt mönsterdjup (minst 3mm) när det är vinterväglag ute. Ett val som behöver göras vid köp av vinterdäck är om du ska ha dubbat eller odubbat (friktionsdäck) på bilen. Tänk på att dubbdäcken enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Under delen av året när det oftast inte är vinterväglag (1/4-30/11) är det lagligt att köra med sommardäck som har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäck får även användas under resten av året när det inte är vinterväglag.