Sommardäck till NBX 47Y

Däck till NBX47Y

Glöm inte att köpa nya däck till NBX47Y inför nästa däckbyte! Sammanställningen av företag som du hittar här på $sitename ger dig en överblick över återförsäljare av däck som skulle kunna passa till NBX47Y. Nätet är det bästa stället att leta på för att hitta billiga sommardäck till NBX 47Y. Ett av företagen som säljer sommardäck till NBX47Y är BytHjul.

Däck till NBX47Y

Utforska listan nedan för tips på flera företag som säljer däck.


Skruvat

Genom att köpa dina sommardäck och fälgar från Skruvat handlar du hos Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar till bilar. Köp dina sommardäck till NBX 47Y hos Skruvat för enkel och smidig leverans direkt hem till dig eller till valfri verkstad.

Sommardäck från Skruvat

BytHjul

Hos BytHjul hittar du däck och fälgar till bra priser, exempelvis sommardäck till NBX 47Y. När du köper sommardäck hos BytHjul kan du få hjälp med både balansering av däck och montering tack vare deras samarbete med flertalet däckverkstäder runtom i landet.

Sommardäck från BytHjul

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Lägg din beställning på nya sommardäck till NBX 47Y i Svenska Gummihusets webbshop för ett snabbt och smidigt köp! Ofta ges paketerbjudanden som gör ditt köp ännu mer förmånligt!

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Hos Dackonline hittar du ett av de mest välsorterade utbuden av sommardäck på nätet. Hos Dackonline säljs däck i de flesta dimensioner från alla tänkbara däcktillverkare. Du kommer garanterat hitta sommardäck som passar till NBX 47Y. En smidig tjänst som Dackonline erbjuder är att du kan få dina nya sommardäck levererade direkt till närmsta däckverkstad så att de finns på plats när du svänger förbi med NBX 47Y för att byta till sommardäck.

Sommardäck från Dackonline

Vinterdäck

Din bil måste ha vinterdäck under perioden 1 december till 31 mars om det är vinterväglag. Vinterdäckens mönsterdjup måste vara minst 3mm för att däcket ska vara godkänt. Ett val som behöver göras vid köp av vinterdäck är om du ska ha dubbat eller odubbat (friktionsdäck) på bilen. Tänk på att dubbdäcken enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Under perioden 1:a april till 30:e november får du enligt lag använda sommardäck på bilen. För resten av året är det enbart OK om det inte är vinterväglag. Kraven på sommardäck är ett mönsterdjup på minst 1,6mm.