Nya sommardäck till PXC 78T

Däck till PXC 78T

Tycker din bil att det är dags att du köper nya däck? Du har kommit till helt rätt ställe för att hitta sommardäck för PXC78T! Nätet är det bästa stället att leta på för att hitta billiga sommardäck till PXC78T. För bra priser på sommardäck kan du exempelvis besöka Dackonline.

Sök däck för PXC78T

För att köpa billiga sommardäck så föreslår vi att du besöker något eller några av företagen i listan som följer.


Skruvat

Skruvat erbjuder över 500 000 reservdelar för bilar och kan erbjuda dig sommardäck och fälgar till riktigt låga priser. Skruvat levererar smidigt dina sommardäck till valfri däckverkstad, eller direkt hem till dig om du så föredrar.

Sommardäck från Skruvat

BytHjul

Med över 10 000 produkter i sortimentet hittar du populära sommardäck och fälgar till PXC78T i BytHjuls webbshop. Genom ett samarbete med hundratals däckverkstäder kan BytHjul erbjuda hjälp med montering och balansering när du handlar i deras webbshop.

Sommardäck från BytHjul

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Köp dina nya sommardäck hos Gummihuset för snabb och smidig leverans. Notera att de ofta har erbjudanden som ger dig bonus när du köper fyra sommardäck eller fyra kompletta hjul till PXC 78T.

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Med ett utbud av däck som innehåller alla tänkbara dimensioner och varumärken har du bra chans att hitta exakt det däcket du vill ha. Dackonline har sålt däck på nätet sedan början av 2000-talet. Slipp skifta till sommardäck på PXC 78T själv och låt experter på närmsta däckverkstad byta däcken åt dig. Dackonline kan leverera dina nya sommardäck direkt till en däckverkstad nära dig!

Sommardäck från Dackonline

Vinterdäck

Det är lag på att bilar ska använda vinterdäck (minst 3mm mönsterdjup) om det är vinterväglag under perioden 1 december till 31 mars. Om du ska använda dubbdäck eller friktionsdäck på bilen är en smaksak. Båda varianterna har sina fördelar. Tänk dock på att dubbdäck enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Om det inte är vinterväglag ute, eller om det är under perioden 1/4-30/11, så får du enligt lag använda sommardäck på bilen om däckens mönsterdjup är minst 1,6mm.