Vinterdäck som passar PZR24B

Däck till PZR 24B

Har det blivit dags att skaffa nya vinterdäck till PZR 24B? Vi på $sitename vill hjälpa dig att hitta vinterdäck som passar PZR24B till ett så lågt pris som möjligt. För att få så bra pris som möjligt på däck till PZR 24B bör du köpa däck på nätet. Bra pris på vinterdäck kan du exempelvis hitta hos Skruvat.

Köp vinterdäck till PZR24B

Företagen i listan nedan låter dig enkelt köpa däck direkt på nätet!


BytHjul

Hos BytHjul kan du hitta de mest populära däcken och fälgarna till PZR 24B. Självklart till bra priser! Du kan få hjälp med montering när du köper vinterdäck hos BytHjul tack vare deras samarbete med flertalet däckverkstäder.

Vinterdäck från BytHjul

Skruvat

Genom att köpa dina vinterdäck och fälgar från Skruvat handlar du hos Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar till bilar. Du kan få dina nya vinterdäck till PZR24B levererade direkt hem eller till närmsta däckverkstad så slipper du frakta dit däcken själv.

Vinterdäck från Skruvat

Svenska Gummihuset

Eftersom Svenska Gummihuset har sålt däck och fälgar på nätet i över 20 år är det nog många som redan känner till dem. Ett stort utbud av däck och fälgar i lager och med snabba leveranser är Svenska Gummihuset en favorit för många när det är dags att köpa nya vinterdäck. Köp dina nya vinterdäck hos Gummihuset för snabb och smidig leverans. Notera att de ofta har erbjudanden som ger dig bonus när du köper fyra vinterdäck eller fyra kompletta hjul till PZR 24B.

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Efter att ha sålt däck på nätet sedan tidigt 2000-tal har Dackonline bra kunskap om vad kunderna vill ha. Hos Dackonline hittar du ett av de större utbuden av däck i olika storlekar från de flesta tillverkarna. För ett enkelt och smidigt byte till nya vinterdäck till PZR24B kan Dackonline skicka dina nya vinterdäck direkt till din däckverkstad. Dackonline samarbetar med ett stort antal däckverkstäder runtom i Sverige.

Vinterdäck från Dackonline

Vinterdäck

1:a december - 31:a mars måste vinterdäck användas vid vinterväglag. Mönsterdjupet på däcken måste vara minst 3mm. Det finns framförallt två varianter på vinterdäck - dubbdäck och friktionsdäck. Dubbade däck är tillåtna 1 oktober till 15 april.

Sommardäck

Under perioden 1:a april till 30:e november får du enligt lag använda sommardäck på bilen. För resten av året är det enbart OK om det inte är vinterväglag. Kraven på sommardäck är ett mönsterdjup på minst 1,6mm.