Köp nya sommardäck till RSU91Z

Däck till RSU91Z

Är RSU 91Z i behov av nya sommardäck? En sammanställning över företag som erbjuder däck är just vad vi tillhandahåller här på $sitename för att du ska kunna hitta billiga sommardäck till RSU91Z. För att få så bra pris som möjligt på däck till RSU 91Z bör du köpa däck på nätet. Flertalet företag säljer sommardäck till bra priser på nätet, exempelvis Skruvat.

Sommardäck till RSU91Z

Nedan hittar du flera företag som säljer sommardäck på den svenska marknaden.


BytHjul

Hos BytHjul hittar du ett stort utbud av däck och fälgar. Du får passningsgaranti som innebär att varan ersätts om den mot förmodan inte skulle passa RSU 91Z. Om du behöver hjälp med att montera däck eller fälgar som du köper hos BytHjul kan du få hjälp av flertalet däckverkstäder som BytHjul samarbetar med.

Sommardäck från BytHjul

Skruvat

I Skruvats enorma utbud av reservdelar till bilar kan du hitta sommardäck och fälgar till riktigt låga priser. Skruvat erbjuder leverans av sommardäck och fälgar för RSU 91Z direkt hem till dig eller till närmsta däckverkstad.

Sommardäck från Skruvat

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset har sålt däck och fälgar på nätet sedan 90-talet och har därmed en gedigen kunskap om allt som har med däck och fälgar att göra. Låga priser, snabba leveranser och professionell personal är ledord som Svenska Gummihuset lever efter. Köp nya sommardäck till RSU91Z direkt på nätet från Svenska Gummihuset. Oftast finns möjlighet till delbatalning av din beställning om du inte har möjlighet att betala hela beloppet direkt.

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Efter att ha sålt däck på nätet sedan tidigt 2000-tal har Dackonline bra kunskap om vad kunderna vill ha. Hos Dackonline hittar du ett av de större utbuden av däck i olika storlekar från de flesta tillverkarna. En smidig tjänst som Dackonline erbjuder är att du kan få dina nya sommardäck levererade direkt till närmsta däckverkstad så att de finns på plats när du svänger förbi med RSU 91Z för att byta till sommardäck.

Sommardäck från Dackonline

Vinterdäck

Enligt svensk lag är det krav på att använda vinterdäck under perioden 1/12 - 31/3 om det är vinterväglag ute. Dessutom krävs ett mönsterdjup på minst 3mm. Du kan välja mellan friktionsdäck och dubbdäck när du ska köpa vinterdäck. Friktionsdäck får användas året runt medan dubbdäck får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Om det inte är vinterväglag ute, eller om det är under perioden 1/4-30/11, så får du enligt lag använda sommardäck på bilen om däckens mönsterdjup är minst 1,6mm.