Sommardäck som passar RZM239

Däck till RZM239

Behöver du nya däck till RZM 239 inför däckbytet? Välkommen till oss på $sitename där du kan hitta flera olika däckfirmor som erbjuder sommardäck till RZM239. Genom att leta sommardäck till RZM 239 på nätet kan du hitta de bästa priserna. För bra priser på sommardäck kan du exempelvis besöka Dackonline.

Hitta sommardäck till RZM 239

Vi tipsar dig om ett flertal av de företag som säljer däck på nätet i listan som följer.


Skruvat

Med ett produktutbud på över 500 000 produkter är Skruvat Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar. Dina sommardäck till RZM239 kan antingen levereras hem till dig eller till valfri däckverkstad som kan hjälpa dig med däckbytet.

Sommardäck från Skruvat

BytHjul

Sök fram sommardäck och fälgar som passar till RZM 239 hos BytHjul för snabb leverans. Ett samarbete mellan BytHjul och flertalet däckverkstäder gör att du kan få hjälp både att balansera och montera däcken även när du handlar på nätet.

Sommardäck från BytHjul

Dackonline

Med ett utbud av däck som innehåller alla tänkbara dimensioner och varumärken har du bra chans att hitta exakt det däcket du vill ha. Dackonline har sålt däck på nätet sedan början av 2000-talet. Låt experter skifta däck på RZM239 när det är dags att byta till sommardäck! Dackonline kan leverera dina nya sommardäck direkt till närmsta däckverkstad där du kan få hjälp med skiftet av däck.

Sommardäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset har sålt däck och fälgar på nätet sedan 90-talet och har därmed en gedigen kunskap om allt som har med däck och fälgar att göra. Låga priser, snabba leveranser och professionell personal är ledord som Svenska Gummihuset lever efter. Svenska Gummihuset har ofta specialerbjudanden för dig som köper fyra kompletta hjul eller fyra däck till din bil. Köp nya sommardäck till RZM239 från Svenska Gummihuset direkt på nätet!

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Din bil måste ha vinterdäck under perioden 1 december till 31 mars om det är vinterväglag. Vinterdäckens mönsterdjup måste vara minst 3mm för att däcket ska vara godkänt. Det finns framförallt två varianter på vinterdäck - dubbdäck och friktionsdäck. Dubbade däck är tillåtna 1 oktober till 15 april.

Sommardäck

Enligt lagen får du använda sommardäck med mönsterdjup på minst 1,6mm den 1:a april till den 30:e november. Övrig tid enbart om det inte är vinterväglag.