Nya vinterdäck till SHR 23F

Däck till SHR23F

Är det dags att köpa nya däck till SHR23F? Sammanställningen av företag som du hittar här på $sitename ger dig en överblick över återförsäljare av däck som skulle kunna passa till SHR 23F. När du köper däck till SHR23F på nätet hittar du både bättre utbud och priser. Du hittar exempelvis ett bra utbud av däck hos Skruvat.

Billiga vinterdäck för SHR 23F

Nedan hittar du flera företag som säljer vinterdäck på den svenska marknaden.


Skruvat

Skruvat har ett gediget utbud med över 500 000 reservdelar i lager. Utbudet av däck och fälgar är givetvis också stort. Vinterdäck och fälgar till SHR 23F som du köper hos Skruvat levereras till närmsta däckverkstad eller direkt hem till dig.

Vinterdäck från Skruvat

BytHjul

Sök fram vinterdäck och fälgar som passar till SHR 23F hos BytHjul för snabb leverans. BytHjul har flertalet monteringspartners i flera svenska orter som kan hjälpa dig med balansering och montering av vinterdäck.

Vinterdäck från BytHjul

Dackonline

Efter att ha sålt däck på nätet sedan tidigt 2000-tal har Dackonline bra kunskap om vad kunderna vill ha. Hos Dackonline hittar du ett av de större utbuden av däck i olika storlekar från de flesta tillverkarna. Om du inte vill montera de nya däcken själv på SHR23F så kan Dackonline hjälpa dig att ordna med däckmontering på en däckverkstad nära dig. Däcken levereras då direkt till däckverkstaden.

Vinterdäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Håll utkik efter Svenska Gummihusets olika specialerbjudanden som oftast brukar gälla om du köper ett paket med fyra nya kompletta hjul till SHR23F eller om du istället köper fyra nya vinterdäck till SHR23F. Köp nya vinterdäck snabbt och smidigt på nätet.

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Vinterdäck med ett mönsterdjup på minst 3mm måste användas under perioden 1 december till 31 mars om det är vinterväglag ute på vägarna. Två typer av vinterdäck finns att välja på - dubbdäck och friktionsdäck. Dubbdäck får endast användas 1:a oktober till 15:e april.

Sommardäck

Sommardäck är det däck som enligt lag tillåts 1 april till 30 november och övrig tid när vinterväglag ej råder. Mönsterdjupet på sommardäck måste vara minst 1,6mm.