Vinterdäck som passar SPX 82H

Däck till SPX82H

Funderar du på att köpa nya däck till SPX 82H? Vi på $sitename vill hjälpa dig att hitta vinterdäck som passar SPX 82H till ett så lågt pris som möjligt. Vid köp av däck till SPX82H på nätet har du goda möjligheter att hitta betydligt bättre pris. BytHjul är ett av företagen som säljer däck på nätet.

Vinterdäck till SPX 82H

Vi tipsar dig om ett flertal av de företag som säljer däck på nätet i listan som följer.


BytHjul

I BytHjuls webbshop söker du snabbt fram däck och fälgar baserat på bilens registreringsnummer (SPX 82H). Om du behöver hjälp med att montera däck eller fälgar som du köper hos BytHjul kan du få hjälp av flertalet däckverkstäder som BytHjul samarbetar med.

Vinterdäck från BytHjul

Skruvat

Skruvat har ett produktutbud på över 500 000 bildelar, vilket innebär att du har bra chans att hitta just de vinterdäck du letar efter till SPX82H. Du kan få dina nya vinterdäck till SPX 82H levererade direkt hem eller till närmsta däckverkstad så slipper du frakta dit däcken själv.

Vinterdäck från Skruvat

Dackonline

Dackonline tillhandahåller ett däcksortiment som omfattar de flesta däckdimensioner från de flesta tillverkarna. Om du har väldigt specifika önskemål om vinterdäck till SPX 82H är Dackonline däckbutiken för dig! En smidig tjänst som Dackonline erbjuder är att du kan få dina nya vinterdäck levererade direkt till närmsta däckverkstad så att de finns på plats när du svänger förbi med SPX 82H för att byta till vinterdäck.

Vinterdäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Under mer än två decennier har Svenska Gummihuset försett konsumenter och föregag med däck och fälgar till mycket konkurrenskraftiga priser. Svenska Gummihuset gör stora inköp och har ständigt mellan 60 000 och 80 000 produkter i lager, vilket möjliggöra snabba leveranser. Du köper snabbt och smidigt nya vinterdäck till SPX82H när du gör ditt köp hos Svenska Gummihuset. Håll utkik för eventuella paketerbjudanden för att få en ännu bättre deal!

Vinterdäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Enligt svensk lag är det krav på att använda vinterdäck under perioden 1/12 - 31/3 om det är vinterväglag ute. Dessutom krävs ett mönsterdjup på minst 3mm. Det finns två varianter av vinterdäck att välja på, friktionsdäck och dubbdäck. Om du väljer dubbdäck får dessa enbart användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Lagkraven på sommardäck är att dom har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäcken får användas 1/4-30/11 samt övriga delen av året om det inte är vinterväglag.