Sommardäck för UJW 475

Däck till UJW475

Är UJW 475 i behov av nya sommardäck? Hos oss på $sitename hittar du flera olika förslag på företag som säljer däck som passar till bilen med regnummer UJW 475. För att få så bra pris som möjligt på däck till UJW 475 bör du köpa däck på nätet. Dackonline är ett av företagen som säljer däck på nätet.

Hitta sommardäck för UJW 475

För att köpa billiga sommardäck så föreslår vi att du besöker något eller några av företagen i listan som följer.


Skruvat

Skruvat har ett gediget utbud med över 500 000 reservdelar i lager. Utbudet av däck och fälgar är givetvis också stort. Din beställning av sommardäck till UJW 475 levereras snabbt och smidigt antingen direkt hem till dig eller till valfri verkstad.

Sommardäck från Skruvat

BytHjul

Hos BytHjul hittar du däck och fälgar till bra priser, exempelvis sommardäck till UJW 475. Behöver du hjälp med montering om du köper sommardäck? BytHjul samarbetar med flertalet däckverkstäder som kan hjälpa dig!

Sommardäck från BytHjul

Dackonline

Med ett utbud av däck som innehåller alla tänkbara dimensioner och varumärken har du bra chans att hitta exakt det däcket du vill ha. Dackonline har sålt däck på nätet sedan början av 2000-talet. Dackonline samarbetar med experter på däckmontering i ditt område så du kan få hjälp med montering av sommardäck på din bil om du inte vill göra det själv. Detta väljer du i så fall Under beställningsprocessen.

Sommardäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihuset erbjuder både däck och fälgar till låga priser och med snabba leveranser. Du hittar däck från kända tillverkare som exempelvis Nokian, Michelin, Hankook, Gislaved och Dunlop. Stor omsättning gör att du alltid får färska däck direkt från lagret när du beställer. Beställ dina nya sommardäck till UJW 475 från Svenska Gummihuset för en snabb och smidig affär. Svenska Gummihuset har ofta paketerbjudanden så håll utkik efter deras aktuella erbjudanden.

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Enligt svensk lag är det krav på att använda vinterdäck under perioden 1/12 - 31/3 om det är vinterväglag ute. Dessutom krävs ett mönsterdjup på minst 3mm. Under perioden 1/10 till 15/4 kan du välja att använda dubbdäck på bilen. Friktionsdäck är ett alternativ på vinterdäck dom kan användas året runt.

Sommardäck

Under den del av året då det inte är krav på vinterdäck kan du använda sommardäck på bilen. Kravet på sommardäck är att mönsterdjupet ska vara minst 1,6mm.