Nya sommardäck till XFX 91R

Däck till XFX91R

Tycker din bil att det är dags att du köper nya däck? Hos oss på $sitename hittar du flera olika förslag på företag som säljer däck som passar till bilen med regnummer XFX91R. Här på nätet hittar du det bästa utbudet av sommardäck till XFX 91R. Ett exempel på företag som säljer sommardäck till bra priser är ABS Wheels.

Sök sommardäck till XFX91R

Du hittar flera möjliga företag som erbjuder sommardäck i listan nedan.


Skruvat

Genom att köpa dina sommardäck och fälgar från Skruvat handlar du hos Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar till bilar. Skruvat erbjuder leverans av sommardäck och fälgar för XFX 91R direkt hem till dig eller till närmsta däckverkstad.

Sommardäck från Skruvat

BytHjul

Sök fram sommardäck och fälgar som passar till XFX91R hos BytHjul för snabb leverans. Ett samarbete mellan BytHjul och flertalet däckverkstäder gör att du kan få hjälp både att balansera och montera däcken även när du handlar på nätet.

Sommardäck från BytHjul

Dackonline

Dackonline har sålt sommardäck på nätet sedan milleniumskiftet. Idéen är att tillhandahålla ett stort urval av däck i alla tänkbara storlekar och varumärken. Allt för att du ska hitta däck som passar just till XFX91R. Saknar du utrymme och tid att själv byta till sommardäck på XFX91R? Låt då Dackonline leverera dina nya sommardäck direkt till din närmsta däckverkstad som kan hjälpa dig att byta däck.

Sommardäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Om du letar efter ett stabilt företag som funnits länge på marknaden är Svenska Gummihuset företaget för dig! Svenska Gummihuset har levererat däck och fälgar till svenska folket sedan mitten av 90-talet och har under åren försett ett stort antal bilar med både nya sommardäck och vinterdäck. Köp nya sommardäck till XFX 91R idag hos Svenska Gummihuset för bra priser och med snabba leveranser. Håll utkik efter eventuella specialerbjudanden vid köp av fyra kompletta hjul eller fyra nya däck till XFX91R.

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Enligt svensk lag är det krav på att använda vinterdäck under perioden 1/12 - 31/3 om det är vinterväglag ute. Dessutom krävs ett mönsterdjup på minst 3mm. Det finns två varianter av vinterdäck att välja på, friktionsdäck och dubbdäck. Om du väljer dubbdäck får dessa enbart användas 1/10-15/4.

Sommardäck

Lagkraven på sommardäck är att dom har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäcken får användas 1/4-30/11 samt övriga delen av året om det inte är vinterväglag.