Sommardäck för bilen ZBR11U

Däck till ZBR11U

Letar du efter nya däck till ZBR 11U? Här på $sitename hjälper vi dig att hitta däckföretag som du kan handla däck till ZBR11U hos direkt på nätet. Bra priser på sommardäck till ZBR11U är vad du får när du köper däck på nätet. Flertalet företag säljer sommardäck till bra priser på nätet, exempelvis Skruvat.

Billiga sommardäck för ZBR 11U

Nedan hittar du flera företag som säljer sommardäck på den svenska marknaden.


BytHjul

Hos BytHjul hittar du ett stort utbud av däck och fälgar. Du får passningsgaranti som innebär att varan ersätts om den mot förmodan inte skulle passa ZBR11U. Tack vare att BytHjul samarbetar med hundratals däckverkstäder i Sverige kan du få hjälp med montering och balansering även när du köper sommardäck på nätet.

Sommardäck från BytHjul

Skruvat

Med sina låga priser har Skruvat gjort sig kända som en av de största webbshopparna för reservdelar. Dessutom finns ett bra utbud av fälgar och sommardäck. Vid köp av sommardäck till ZBR11U från Skruvat kan du själv välja om du vill ha däcken skickade hem eller om du vill ha dem skickade till valfri verkstad.

Sommardäck från Skruvat

Svenska Gummihuset

Genom att göra stora inköp och samtidigt ha ett eget lager har Svenska Gummihuset möjligheten att erbjuda dig ett stort utbud av däck och fälgar till väldigt konkurrenskraftiga priser. Självklart även med snabba leveranser! Håll utkik efter Svenska Gummihusets olika specialerbjudanden som oftast brukar gälla om du köper ett paket med fyra nya kompletta hjul till ZBR 11U eller om du istället köper fyra nya sommardäck till ZBR 11U. Köp nya sommardäck snabbt och smidigt på nätet.

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Konkurrenskraftiga priser och ett stort utbud av sommardäck i de flesta storlekar och även från de flesta tillverkarna gör Dackonline till en ganska komplett webbshop när det gäller däck. Du hittar däck till ZBR11U och det mesta annat som har hjul! Genom att låta Dackonline skicka dina nya sommardäck till närmsta däckverkstad slipper du hantera däcken själv och kan där få hjälp att byta till sommardäck på ZBR 11U.

Sommardäck från Dackonline

Vinterdäck

1:a december - 31:a mars måste vinterdäck användas vid vinterväglag. Mönsterdjupet på däcken måste vara minst 3mm. Dubbdäck eller friktionsdäck på bilen är en fråga om tycke och smak. Dubbdäck är tillåtna under perioden 1/10 till 15/4.

Sommardäck

När får man använda sommardäck? Jo, det får du under perioden 1/4 - 30/11 om däckens mönsterdjup är minst 1,6mm. Under vinterperioden får sommardäck enbart användas om det inte är vinterväglag.