Sommardäck som passar ZGT65W

Däck till ZGT65W

Är ZGT 65W i behov av nya sommardäck? Vi samlar flertalet däckföretag här på $sitename för att du enkelt ska kunna hitta billiga sommardäck till ZGT 65W. När du köper däck till ZGT65W på nätet hittar du både bättre utbud och priser. Ett av företagen som säljer sommardäck till ZGT65W är Skruvat.

Däck till ZGT65W

Vi tipsar dig om ett flertal av de företag som säljer däck på nätet i listan som följer.


Skruvat

Genom att köpa dina sommardäck och fälgar från Skruvat handlar du hos Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar till bilar. Sommardäck och fälgar till ZGT 65W som du köper hos Skruvat levereras till närmsta däckverkstad eller direkt hem till dig.

Sommardäck från Skruvat

BytHjul

BytHjul erbjuder däck och fälg till ZGT 65W med snabb leverans direkt hem till dig eller till närmsta däckverkstad. När du köper sommardäck hos BytHjul kan du få hjälp med både balansering av däck och montering tack vare deras samarbete med flertalet däckverkstäder runtom i landet.

Sommardäck från BytHjul

Dackonline

Om du har väldigt specifik smak när det gäller sommardäck till ZGT 65W är Dackonline butiken för dig! Hos Dackonline hittar du alla tänkbara dimensioner på däck från de flesta tillverkarna. Självklart till riktigt konkurrenskraftiga priser! En smidig tjänst som Dackonline erbjuder är att du kan få dina nya sommardäck levererade direkt till närmsta däckverkstad så att de finns på plats när du svänger förbi med ZGT65W för att byta till sommardäck.

Sommardäck från Dackonline

Svenska Gummihuset

Under mer än två decennier har Svenska Gummihuset försett konsumenter och föregag med däck och fälgar till mycket konkurrenskraftiga priser. Svenska Gummihuset gör stora inköp och har ständigt mellan 60 000 och 80 000 produkter i lager, vilket möjliggöra snabba leveranser. Svenska Gummihuset har ofta specialerbjudanden för dig som köper fyra kompletta hjul eller fyra däck till din bil. Köp nya sommardäck till ZGT 65W från Svenska Gummihuset direkt på nätet!

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Vinterdäck

Under perioden 1 december till 31 mars är det lagkrav på att använda vinterdäck med godkänt mönsterdjup (minst 3mm) när det är vinterväglag ute. Du kan välja mellan friktionsdäck och dubbdäck när du ska köpa vinterdäck. Friktionsdäck får användas året runt medan dubbdäck får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

När får man använda sommardäck? Jo, det får du under perioden 1/4 - 30/11 om däckens mönsterdjup är minst 1,6mm. Under vinterperioden får sommardäck enbart användas om det inte är vinterväglag.