Sommardäck som passar ZOJ12G

Däck till ZOJ 12G

Har det blivit dags att skaffa nya sommardäck till ZOJ 12G? Välkommen till oss på $sitename där du kan hitta flera olika däckfirmor som erbjuder sommardäck till ZOJ 12G. När du köper däck till ZOJ12G på nätet hittar du både bättre utbud och priser. Bra pris på sommardäck kan du exempelvis hitta hos Skruvat.

Sök däck för ZOJ12G

Flera företag säljer sommardäck på nätet. Du hittar flertalet av bolagen i listan nedan.


BytHjul

Hos BytHjul kan du hitta de mest populära däcken och fälgarna till ZOJ12G. Självklart till bra priser! BytHjul samarbetar med hundratals däckverkstäder runt om i Sverige som hjälper dig med montering, balansering och byte av däck.

Sommardäck från BytHjul

Skruvat

Med sina låga priser har Skruvat gjort sig kända som en av de största webbshopparna för reservdelar. Dessutom finns ett bra utbud av fälgar och sommardäck. Med låga priser och leverans direkt hem eller till valfri verkstad gör Skruvat till ett givet val för sommardäck till ZOJ 12G!

Sommardäck från Skruvat

Svenska Gummihuset

Svenska Gummihusets ledord är snabba leveranser, låga priser och professionell personal. Och dessa ledord är något de lever upp till! Företaget har funnits sedan 1991 och har under åren levererat däck och fälgar till många nöjda kunder runt om i Sverige. Du köper snabbt och smidigt nya sommardäck till ZOJ 12G när du gör ditt köp hos Svenska Gummihuset. Håll utkik för eventuella paketerbjudanden för att få en ännu bättre deal!

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Om du har väldigt specifik smak när det gäller sommardäck till ZOJ12G är Dackonline butiken för dig! Hos Dackonline hittar du alla tänkbara dimensioner på däck från de flesta tillverkarna. Självklart till riktigt konkurrenskraftiga priser! För dig som inte själv vill montera på dina nya sommardäck på ZOJ 12G kan Dackonline skicka däcken direkt till en däckverkstad nära dig. Allt för att ditt däckbyte ska bli så enkelt och smidigt som möjligt!

Sommardäck från Dackonline

Vinterdäck

Under perioden 1 december till 31 mars är det lagkrav på att använda vinterdäck med godkänt mönsterdjup (minst 3mm) när det är vinterväglag ute. När du köper vinterdäck kan du välja mellan att köpa dubbdäck eller friktionsdäck. Dubbdäck är endast tillåtna under perioden 1/10-15/4.

Sommardäck

Enligt lagen får du använda sommardäck med mönsterdjup på minst 1,6mm den 1:a april till den 30:e november. Övrig tid enbart om det inte är vinterväglag.