Sommardäck för ZOJ 86R

Däck till ZOJ 86R

Tycker din bil att det är dags att du köper nya däck? Hos oss på $sitename hittar du flera olika förslag på företag som säljer däck som passar till bilen med regnummer ZOJ 86R. Här på nätet hittar du det bästa utbudet av sommardäck till ZOJ86R. Flertalet företag säljer sommardäck till bra priser på nätet, exempelvis ABS Wheels.

Sök däck för ZOJ 86R

Nedanför hittar du en lista över ett flertal företag som erbjuder sommardäck till bra priser.


BytHjul

I BytHjuls webbshop söker du snabbt fram däck och fälgar baserat på bilens registreringsnummer (ZOJ86R). När du köper sommardäck hos BytHjul kan du få hjälp med både balansering av däck och montering tack vare deras samarbete med flertalet däckverkstäder runtom i landet.

Sommardäck från BytHjul

Skruvat

Genom att köpa dina sommardäck och fälgar från Skruvat handlar du hos Nordens största e-handelsplats för nya reservdelar till bilar. Dina sommardäck till ZOJ 86R kan antingen levereras hem till dig eller till valfri däckverkstad som kan hjälpa dig med däckbytet.

Sommardäck från Skruvat

Svenska Gummihuset

Med Svenska Gummihusets avancerade däck- och fälgväljare får du information om vilka kombinationer av däck och fälgar som passar just din bil. Du får även rekommendationer om de populäraste valen för likadana bilar som ZOJ86R. Lägg din beställning på nya sommardäck till ZOJ86R i Svenska Gummihusets webbshop för ett snabbt och smidigt köp! Ofta ges paketerbjudanden som gör ditt köp ännu mer förmånligt!

Sommardäck från Svenska Gummihuset

Dackonline

Dackonline säljer sommardäck från de flesta tillverkare och i de flesta storlekar. Du hittar inte bara däck till bilar utan även till motorcyklar, släpkärror, traktorer och industrimaskiner. Ett ganska komplett utbud av däck helt enkelt! Slipp skifta till sommardäck på ZOJ 86R själv och låt experter på närmsta däckverkstad byta däcken åt dig. Dackonline kan leverera dina nya sommardäck direkt till en däckverkstad nära dig!

Sommardäck från Dackonline

Vinterdäck

I Sverige är det lag på att bilar ska ha vinterdäck (minst 3mm mönsterdjup) under perioden 1/12 till 31/3 om vinterväglag råder. Om du ska använda dubbdäck eller friktionsdäck på bilen är en smaksak. Båda varianterna har sina fördelar. Tänk dock på att dubbdäck enbart får användas 1/10-15/4.

Sommardäck

För att sommardäck enligt lag ska vara godkända krävs det att dom har ett mönsterdjup på minst 1,6mm. Sommardäck får användas 1/4-30/11 och när vinterväglag inte råder.